"Жіночий квартал" – новий проект студії "Квартал 95", який очолила Олена Кравець. Це повністю жіноче шоу, в якому грають актриси-вихідці з "Ліги Сміху", але час від часу там з'являються і чоловіки, які допомагають дівчатам у деяких номерах. Проект вже має свою сторінку в Instagram, де часто з'являються фото з концертів та репетицій.

Так, в цей раз на сторінці "Жіночого кварталу" в соцмережі з'явилося веселе фото актриси Тетяни Песик, яка позує в компанії українського артиста Михайла Поплавського. Судячи з усього, знімок був зроблений в заліссі нового концерту, в якому Поплавський брав участь. У підписі до фото говориться: "@poplavskiy_michail дебютував на осінньому концерті "Жіночого Кварталу" в Жовтневому палаці!".

Нагадаємо, зірка "Кварталу" розбурхала фантазію шанувальників відвертими фото з відпочинку.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що зірка Кварталу 95 показалася у крихітному купальнику.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Також портал "Знай.uа" писав, що зірка "Квартал 95" показала всі принади на відпочинку.