Відома американська телезірка і блогерка Кім Кардашьян прославилася зйомками у сімейному реаліті-шоу і епатажними фотосесіями. Кім ще й модель, світська левиця і багатодітна мати, вона зібрала в Instagram багатомільйонну аудиторію, яку часто радує новими фото і відео.

Так, в цей раз Кім Кардашьян вирішила викласти "шок-контент" – зірка показала архівне фото, на якому можна побачити, як вона виглядала в юності. Можна сказати, модель показала, як виглядала до популярності. Крім того, користувачі помітили різниця між тим, якою Кім була і якою вона є зараз, багато припустили, що зірка зробила кілька пластичних операцій. Варто також відзначити, що Кім позує на фото зі своєю старшою сестрою Кортні Кардашян. Фоловери не залишили без уваги таку яскраву публікацію Кардашьян і почали обговорювати її в коментарях.

Нагадаємо, Кім Кардашьян повернула в моду червону помаду, і зробила це роздягнувшись.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Кім Кардашян показала, як готується до виходу в люди.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, Кім Кардашьян в короткому платтячку прилягла перед фотографом.