Відомий український шоумен і співак Діма Коляденко порадував своїх шанувальників новим музичним кліпом. Відеоробота отримала назву "ТУМБАЛА Є".

Про це стало відомо завдяки новому відео на YouTube.

Відомо, що для зйомки артист обрав масштабну локацію столичного заміського спортивного гольф-клубу Equides Club. На відео можна спостерігати за безкрайніми полями, по яким артист їздить на машинці для гольфу. А красуні, яких Діма запросив знятися в кліпі вельми вправно справлялися з ключками, хоча спочатку це у них не дуже виходило, але вони змогли вивчити всі премудрості гри в гольф.

Популярні новини зараз
Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Робота "ТУМБАЛА Є" просто виблискує гумористичним настроєм. Співаючі м'ячі для гольфу, танцююча корова і летючий молот – дуже яскраво, позитивно і несподівано. Цікаво, що всі ці елементи створювалися за допомогою комп'ютерної графіки, так що жодна тварина не постраждала.

Режисером відео "ТУМБАЛА Є", як і багатьох інших кліпів Діми Коляденка, стала кліпмейкер Олена Винярська. Автор пісні – відомий хітмейкер Андрій Француз.

Все-ж Діма Коляденко надає перевагу блондинкам, адже взяти участь у кліпі він запросив своїх подруг-акторок – Анфісу і Таню, які, за словами артиста, впоралися зі своїми ролями на всі 100%. Новий відеокліп Діми Коляденка "ТУМБАЛА Є" – те, що потрібно, для настрою і, щоб врятуватися, коли накриває осіння хандра!

Нагадаємо, несподіване осіннє кохання: Катя Бужинська порадувала фанатів новою піснею, аудіо.

Як повідомляв Знай.uа копія Пугачової: Орбакайте показала себе в дитинстві, неможливо не посміхнутися.

Знай.uа писав, Кравець з "Кварталу 95" пробазікала секрет першої леді Зеленської: "Ленчик, будеш моєю...".