Відома американська акторка Ніколь Кідман знялася у гарячій фотосесії для глянцевого журналу. Знаменитість не тільки приміряла відразу кілька образів, а й сфотографувалася без спідньої білизна та величезним декольте.

Як відзначається, знаменита та одна із найбільш оплачуваних голлівудських акторок Ніколь Кідман знялася у відвертій фотосесії для глянцю Elle. Пізніше знімки з'явилися і на офіційному сайті журналу.

Так, 52-ріна Кідман приміряла кілька пікантних образів. Спочатку вона знялася в чорній сукні з екстремально глибоким декольте і декоративною сіткою, а вже на іншому знімку Кідман позує в напівпрозорій сукні з квітковим принтом. Зверху на плечі актриса накинула блискучий чорний піджак з неоновим принтом.

Популярні новини зараз
Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Також зірка сфотографувалася в строгому костюмі у парі з білою сорочкою, застебнутому всього на кілька ґудзиків.

Нагадаємо, апетитна білявка з "ВІА Гри" роздяглася до панчіх, фани радіють.

Раніше Знай.ua повідомляв, Марго Роббі, Ніколь Кідман і Шарліз Терон підготували "Бомбу" фанатам.

Також Знай.ua писав, Джолі, Бекхем та інші зірки, яких перекроїли пластичні хірурги.