Відома балерина, прима-балерина Національної опери України і суддя шоу "Танці з зірками" Катерина Кухар часто радує публіку яскравими публікаціями на своїй сторінці в Instagram. Так і цього разу артистка показала у соцмережі красиве, майже інтимне фото з чоловіком Олександром Стояновим.

На новому фото Катя з'явилася з Олександром у цікавій локації і балетних нарядах. На ній світле легке плаття з напівпрозорої тканини, а на ногах пуанти, балерина відображена в незвичайному шпагаті. Олександр відображений зверху, він ніби кружляє над Катею, хоча незрозуміло, фотошоп це або він реально робить такі піруети. У підписі до фото Кухар розповіла про балетний фестиваль, і запросила на нього своїх шанувальників. Фанати не залишили без уваги таку публікацію зірки і почали засипати її компліментами в коментарях до фото.

Нагадаємо, Катерина Кухар "підпалила" мережу гарячою фігурою в бікіні.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Кухар підкорила мережу оголеними фото.

Також портал "Знай.uа" писав, що Кухар вперше розкрила подробиці таємного шлюбу зі Стояновим.