Популярна українська співачка, підопічна Потапа 23-річна Мішель Андраде часто тішить шанувальників новими фото і відео в Instagram. Цього разу зірка опублікувала невеликий тизер свого нового кліпу до україномовного синглу "Не знаю", який вже можна подивитися на YouTube.

В новому кліпі Мішель влаштувала пристрасні танці з відомим хореографом Франсиско Гомесом. Їх танцювальний дебют відбувся у фіналі конкурсу "Міс Україна", де вони здивували спільним номером.

У підписі до відео Андраде подякувала своїй величезній команді за участь у створенні нового відеоролика.

У кліпі до україномовного синглу "Не знаю" Мішель Андраде і Франсиско Гомес танцюють під місяцем і проливним дощем. Франсиско став не тільки партнером співачки в танці, але і виступив хореографом-постановником.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Під відео можна побачити багато захоплених коментарів. Фанати Мішель зраділи новому кліпу і залишили багато мотивуючих слів:

Оу, вауваувау! Як офігенно!!!! З прем'єрою тебе, Мишко", "Ви дуже круто виглядаєте з Франциско", "Уууууфффффф!!!!! Ось це гаряче!!", "Вауууу🔥🔥🔥🔥🔥 Класна пісня 😍😍😍😍 Ритм так і затягує в танець 💃 Вітаю з прем'єрою 🌺".

Нагадаємо, раніше Мішель Андраде показала фото з закулісся "Танців з зірками".

Як повідомляв портал "Знай.uа", Мішель Андраде показала нове неоднозначне відео.

Також "Знай.uа" писав, що Мішель Андраде виставила напоказ розкішну фігуру.