Знаменита російська співачка, яку називають Примадонною, Алла Пугачова не перестає тішити прихильників перевтіленнями та стильними образами.

Так, у свої 70 років Пугачова зняла у новій фотосесії, обравши в досить відвертий образ. Артистка позувала перед камерами в модних шкіряних бермудах, чорній кофті та чорних панчохах, засвітивши схудлі ноги. Образ Примадонна доповнила бере з вуаллю.

В такому відвертому образі співачка запрошує всіх в кінотеатри на фільм "Алла Пугачова. Той самий концерт", який вийде на екрани в кінці жовтня.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Зазначимо, що Алла Борисівна майже десять років не давала сольних концертів. Виняток зробила заради свого 70-річного ювілею, влаштувавши в Москві грандіозне шоу. У листопаді в Примадонни запланований сольний концерт у Мінську.

Нагадаємо, що гаряча бабуся Пугачова в сміливому міні змусила Орбакайте кусати лікті: яскраві кадри.

Раніше "Знай.uа" розповідав, що Галкін показав темну сторону Пугачової, такого не очікував ніхто: "Син заважав Аллі".

Також портал "Знай.uа" повідомляв, що Пугачова не витримала жорсткого цькування, легендарна співачка на межі: "Досить...".