Популярна українська співачка Ірина Білик, яка нещодавно відсвяткувала 30-річчя на українській естраді, активний користувач Instagram. Там артистка часто радує публіку новими фото і відео зі свого особистого і творчого життя. І цей раз не став винятком – зірка показала милий кадр, а в підписі до нього повідала милу історію і дитинства.

Так, перед камерою Ірина Білик з'явилася, стоячи на сцені з мікрофоном в одній руці і букетом гвоздик у другій. На ній темний наряд, волосся укладене в кокетливу зачіску, а на обличчі яскравий макіяж. У підписі до фото зірка написала про гвоздики. Як виявилося, коли Ірини була дитиною у домі, де вона жила, було багато гвоздик. "Люблю гвоздики не тільки за красу, але і за те, що вони викликають у мені почуття родинного тепла і свята", - каже Білик.

Нагадаємо, Віталік Козловський побував на весіллі Гросу і злив фото.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Ірина Білик показала дорослого сина-красеня.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що кривавою трагедією ледь не завершився концерт Ірини Білик і Макса Барських.