Улюбленець публіки, популярний український співак Віталік Козловський часто радує публіку в Instagram яскравими постами з особистого і творчого життя. І цей раз не став винятком – артист показав милий кадр, який був зроблений у Кривому Розі. На знімку Віталік позує в компанії популярної телеведучої Каті Осадчої.

Так, на фотографії Віталік з'явився перед камерою у джинсах і білій футболці, поверх якої накинув темний піджак. А ось ведуча "Світського життя" Осадча позує в обнімку з Віталіком, на ній кокетливе рожеве плаття, а на голові блакитна пілота. У підписі до фото Козловський написав: "Запрошую всіх любителів багаття і пісень сьогодні ввечері в клуб Гараж в Кривому Розі. А домосіди можуть провести вечір біля телевізора, подивившись "Світське життя", і мої відповіді на несподівані і провокаційні питання".

Нагадаємо, Віталій Козловський привітав з Новим роком милим віршиком.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Козловський презентував новий кліп.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Також портал "Знай.uа" писав, що Віталій Козловський показав фото біля моря і тут почалося.