Популярна українська телеведуча, блогерка і молода матуся Регіна Тодоренко часто радує публіку яскравими постами у своєму Instagram. І цей раз не став винятком – зірка показала яскравий кадр, на якому позує в компанії російського пропагандиста Андрія Малахова. Схоже, телеведучі разом брали участь в якомусь проекті.

Так, на фото Регіна з'явилася у грайливому образі, на ній біла блузка з чорним бантиком, поверх якої вона накинула рожевий піджак. Волосся зірки зібране на маківці у хвостик і спадає на плечі кучерявими пасмами, а на її обличчі легкий макіяж. Як видно, і Тодоренко, і Малахов кривляються на камеру. У підписі до фото Регіна розповів про те, як хвилюється перед кожним виступом.

Нагадаємо, Тодоренко і Топалов роздають шанувальникам мерседес, гроші та техніку.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Регіна Тодоренко повернулася до зйомок свого шоу, ще й чоловіка експлуатує

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що Регіна Тодоренко показала будинок своєї мрії.