Відома травесті-діва, модель і шоувумен Монро обожнює привертати до себе увагу публіки, що успішно робить у своєму Instagram. Артистка часто радує шанувальників яскравими постами в соцмережі, і цей раз не став винятком – вона показала цікавий кадр, на якому з'явилася в цікавому образі.

Так, на новому фото Монро з'явилася в яскравому вбранні, і шанувальники помітили, що вона змінила стиль. Артистка відображена на прогулянці, вона присіла за столик на літньому майданчику. На ній прості світлі джинси з білою блузкою, а на плечі вона накинула сіре пальто. На ногах красуні масивні чорні черевики, а на шиї невелике ледь помітне намисто. При цьому волосся Монро світле, випрямлене і розпущене, а на обличчі легкий макіяж.

Нагадаємо, невгамовна Монро вставила свої п'ять копійок у скандал навколо Нацвідбору на Євробачення 2019.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей В Україні готується революція у житловій сфері Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що травесті-діва Монро показала неймовірне.

Також портал "Знай.uа" писав, що травесті-діва Монро змінила імідж і загуляла з "подружками" в Лондоні.