Популярна українська співачка, солістка групи "НеАнгели" Слава Камінська нещодавно приголомшила новиною про розлучення з чоловіком відомим пластичним хірургом Едгаром Камінським. І якщо відразу все це було на рівні чуток, то нещодавно Слава в інтерв'ю Осадчій зізналася, що це правда, але вона не знає, чому це сталося. Однак, зірка не сумує – зараз вона гастролює по Україні, а також встигає зніматися для глянців, репетирувати, займатися дітьми і навіть завела нові відносини.

Також Слава Камінська активний користувач Instagram, де радує шанувальників яскравими фото і відео зі свого життя. Цього разу співачка показала кадр з нової фотосесії, на якому позує в ніжному образі. На ній тільки коротке чорне плаття, яке оголило ідеальні ніжки. Слава присіла серед цікавих декорацій, вона не дивиться в камеру, запустивши руку в довге розпущене волосся. Фанати не пройшли повз і засипають Камінську компліментами.

Нагадаємо, Камінська привітала з днем народження найважливішу дівчинку.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Слава Камінська видала секрет ідеальних відносин.

Також портал "Знай.ua" писав, що Слава Камінська показала, хто піклується про її форми.