Як відомо, в Сполучених Штатах Америки секретна служба допитала популярного репера Емінема через пісні про президента США Дональда Трампа і його сім'ю.

Повідомляється, що допит був проведений ще в 2018 році, про що написав портал Бульвар Гордона. Допитувати співака працівники секретної служби Сполучених Штатів стали після виходу пісень, в яких згадується американський лідер Дональд Трамп і його дочка Іванка. Отцензурироанные документи були надані західним співробітникам ЗМІ.

Розслідуванням діяльності артиста зайнялися після того, як відомство отримало лист від співробітника TMZ з питанням, чи ведеться розслідування проти репера з-за його пісні під назвою Framed.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

В цьому треку Емінем назвав Трампа - Дональдом Даком, а також заявив, що Іванка Трамп потонула у ставку. В пісні під назвою The Ringer він повідомив, що глава держави надіслав до нього співробітників Секретної служби для того, щоб з'ясувати, чи є у нього зв'язок з терористами і хоче він заподіяти шкоду президенту.

Слід зазначити, що лист було відправлено 15 грудня 2017 року — в день релізу альбому Revival. Емінема допитали через місяць, 16 січня. Йому задавали питання не тільки щодо Framed, а і про що містить критику Трампа фрістайлі, який репер зачитав у жовтні 2017 року на врученні премії BET Awards.

Справа проти Емінема не порушували.

Нагадаємо, що стиль 38-річної Кім Кардашьян завжди викликав багато обговорень та критики в пресі. Чоловік знаменитості репер Каньє Уест неодноразово зізнавався, що він часто допомагає дружині у виборі одягу.

Як повідомляв портал Знай.ua, відомий російський репер, засновник лейблу Black Star Тимур Юнусов, більш відомий як Тіматі, став батьком вдруге.

Також портал Знай.ua писав, що GUF (Олексій Долматов), популярний російський репер, потрапив у центр скандалу після того, як він розповів в інтерв'ю, яких жінок він віддає перевагу.