Популярна українська суперблондинка, співачка, актриса і просто красуня Оля Полякова обожнює епатаж і часто підігріває інтерес публіки до своєї персони на сторінці в соцмережі Instagram. Зірка в цей раз вирішила похвалитися, що прикрасила сторінки українського глянцю, на обкладинці якого з'явилася в досить скромному образі.

Як видно, Оля відображена в красивому, навіть діловому амплуа, на ній чорний піджак, який, втім, все-таки залишив місце для фантазій. Волосся співачки красиво укладене, а на її обличчі яскравий макіяж. У підписі до фото артистка написала: "За традицією, напередодні великого шоу у Києві на біс, радую вас новою обкладинкою. На сторінках листопадового номера журналу "Добрі поради" ви дізнаєтеся, як я змогла домогтися такого успіху і «виростити» у собі стан Королеви. Ексклюзивне мотиваційне інтерв'ю чекає вас всередині! Налітайте вже".

Нагадаємо, Полякова зводить з розуму довгими ногами.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що дочка Полякової переплюнула в красі навіть маму.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Борги з комуналки призведуть до арешту: як зрозуміти критичну точку Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що Оля Полякова показала, як повинна виглядати справжня королева ночі.