Популярна українська співачка Світлана Лобода, яка вже багато років не виступає вдома і все частіше гастролює по Росії, обожнює підігрівати інтерес публіки до своєї персони. Артистка часто публікує нові фото і відео зі свого життя на сторінці в Instagram, привертаючи все більше уваги. І цей раз не став винятком – зірка показала у соцмережі чорно-білі фото і запропонувала шанувальникам вгадати, коли вони були зроблені.

Судячи з коментарів, фанати давно стежать за життям Світлани, адже багато хто відразу здогадалися, що фото, які вона показала були зроблені, коли вона була вагітна старшою дочкою Євангеліною. Багато хто досі дивуються, як Лобода тоді погодилася знятися для глянцю в такій фотосесії. Адже другу вагітність вона ретельно приховувала, а народжувати їздила в Америку.

Нагадаємо, Лобода спокусила шанувальників коротеньким платтячком.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію
Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, Лобода показала прес, але фанати його не побачили.

Також портал "Знай.uа" писав, що "безпощадна" Лобода показала, що робить за лаштунками.