Юна внучка Софії Ротару Соня Євдокименко, як і бабуся співає, а ще вона модель. Дівчина навчається в Нью-Йорку, звідки часто публікує милі фото у своєму Instagram, там вона зібрала вже понад 150 тисяч фоловерів. І цей раз не став винятком – красуня показала в мережі яскравий кадр, на якому позує в стильному луці.

Так, на новому фото Соня позує в Нью-Йорку, на прогулянку вона вийшла в чорних штанях і чорній футболці, поверх якої накинула бежевий тренч. Свій образ красуня доповнила яскравою кокетливою сумочкою через плече. Її волосся розпущене, а на обличчі легкий макіяж. А підписи до фото Соня написала: "Прогулюючись в Сохо". Шанувальники в захваті від нового образу красуні і засипають її компліментами в коментарях до фото.

Нагадаємо, онучка Ротару вразила мережу красою, і отримала благословення від Лагерфельда.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що юна племінниця Софії Ротару позбавила користувачів сну пікантним фото.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що онучка Ротару побувала в зимовій казці і підкорила всіх миловидним личком.