Маргарита Паша – 24-річна модель, яка цього року отримала титул "Міс Україна". Після конкурсу дівчина активно ходила по телеканалах і роздавала інтерв'ю, а ще вона активний користувач Instagram, де публікує фото і відео зі свого життя і філософствує на різні теми. Так, нещодавно модель потрапила в мовний скандал через пости у соцмережі російською. І коли пристрасті трохи вщухли Маргарита знову опинилася в центрі скандалу.

А все тому, що модель навіщось полізла відповідати на сакральне питання "Чий Крим?". Так, за словами Маргарити, Крим належить людям. "Питання звучало "Чий Крим?". Питальним словом було "чий" і ніяк інакше. Тому і відповідь досить логічна. Вся територія землі належить людям, а Крим – це частина Землі, частина величезної планети і, відповідно, він теж належить нам, людям! Логічно", - заявила Маргарита. І треба сказати, що в коментарях до фото дівчина знайшла підтримку, однак така заява сподобалося не всім.

Нагадаємо, ми показували дуже гаряче дефіле на "Міс Україна 2019".

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що як обирали Міс Україна 2019

Також портал "Знай.ua" писав, що на "Міс Україна 2019" назвали ім'я переможниці.