Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила трепетне фото, показавши, як відпочиває з коханим чоловіком Потапом. Так, артисти залишили в таємниці райське місцезнаходження, проте фанати здогадалися, що це Канкун, Мексика. Настя позувала в коротеньких джинсових шортах і ковбойських чобітках, в той час як Потап присів навпочіпки поруч з коханою.

"Mi hombre peligroso @realpotap 🖤❤️(Мій небезпечний чоловік)", - лаконічно підписала Каменських. Фолловери залишилися в захваті: "А Потапчик схуд😉😂", "хто босоніж, хто в чоботях😊", "Якііі😻😻🔥🔥🔥💣💣", "Найкраща пара!!!!!!!!!!!!", "Яка мила пара😍😍😍", "Круті❤️", "Потап помолодшав))))))".

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Нагадаємо, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим викликаючим фото.