Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила гаряче фото, показавши, як відпочиває з коханим чоловіком Потапом. Так, артисти залишили в таємниці райське місцезнаходження, проте фанати здогадалися, що це Канкун, Мексика. Настя позувала в коротеньких джинсових шортах і облягаючій чорній футболці, зізнавшись, що таку фотосесію для неї вробив Потап.

"#nkofficial #nk #mexico #cancun #latina #chicacalienta #tulum photo by @realpotap 😘", - лаконічно підписала Каменських. Фолловери не пройшли повз: "Прекрасна мексиканочка ,ти нереальна 🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥", "Як же красиво", "Настюшка бомба 🔥🔥🔥😍😍😍", "Настюшка ти чудова😍🔥💯🤗", "Шикарна 🔥", "Дуже красива! Тут просто дівчинка! ❤️", "Виглядаєш як дівчинка 😍😍😍😍😍😍😍", "Чарівна".

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Нагадаємо, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим викликаючим фото.