Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила розкішні кадри з недавнього концерту, позуючи в облягаючому напівпрозорому платті, вкритому червоними стразами. Так, артистка не на жарт спантеличила фанатів, натякнувши, що попрощалася з кимось із свого оточення.

"ніколи не пізно сказати «прощавай»", - лаконічно підписала Лобода. Фолловери не пройшли повз: "О,Боже,кому прощай??Тілю прощай??Оооо,нііі!!!Як же так??!!!", "Кому прощай?! 😐", "Тиждень я переживала за неї 😭😭😭цей що пройшов за нього 😭😭😭після ефіру Нателли за Київ 😭😭😭 і тут просто прощавай 💔💔💔", "Шикарна красуня 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹як завжди сліпучо виглядаєш 🔥🔥🔥😻", "І навіщо так лякати, Світлана Сергіївна?!", "Головне, щоб не глядачам і слухачам 😂", "Кому сказати Тілю?)".

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Світлана Лобода виклала дуже зворушливе фото вагітної себе і зізналася в любові молодшій доньці Тільді.