Ганна Різатдінова на шоу "Танці з зірками" ледь не втратила свідомість. Неприємний інцидент стався одразу після того, як Різатдінова та її партнер Олександр Прохоров завершили номер в 10 прямому ефірі на 1+1 - класичний балет під пісню Black Swan Soundtrack "A Swan is Born".

Різатдінова початку пошатываться в той час, поки Катерина Кухар і Григорій Чапкіс коментували виступ пари.

Танцівниця впустила на паркет квіти і повалилася на партнера. Цей інцидент змусив організаторів перервати трансляцію. Пізніше ведучий Юрій Горбунов повідомив глядачам, що Ганну оглянули медики.

Виявилося, що у гімнастки сильно підскочив тиск - верхній його показник сягнув цифри у 210. На паркет в цей вечір вона більше не виходила.

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

"Здоров'я може підвести в будь-який момент кожного. Не схоже, що це було від критики Кухар... Вона закінчувала танець з болем - це було видно", - написала одна з фанаток Танців з зірками.

Нагадаємо, фаворит "Танців з зірками" Володимир Остапчук подав на розлучення.

Як повідомляв Знай. ua, Тіна Кароль та Дан Балан підкорять "Танці з зірками": подробиці.

Також Знай. ua писав, що фаворит "Танців з зірками" Остапчук з болем у серці висловився про розлучення з дружиною.