Відома українська співачка, солістка групи "НеАнгели" Слава Камінська, яка нещодавно розлучилася з чоловіком при загадкових обставинах, обожнює привертати до себе увагу публіки. Це вона робить на своїй сторінці в Instagram, публікуючи яскраві фото зі свого особистого і творчого життя. І цей раз не став винятком – красуня показала миле фото з осінньої фотосесії.

На новому фото Слава з'явилася в цікавому стильному образі, вона зображена, сидячи в купі листя. Для фотосесії Камінська наділа коричневий картатий костюм з коричневими чобітьми і чорній кепці. Її волосся розпущене, а на обличчі легкий макіяж. Слава присіла на жовте осіннє листя в парку, склавши руки наче в молитву, і не дивлячись у камеру. Шанувальники в захваті від нового образу співачки, проте багато хто запитує її про самопочуття, адже нещодавно вона скаржилася на кашель.

Нагадаємо, Камінська привітала з днем народження найважливішу дівчинку.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Слава Камінська видала секрет ідеальних відносин.

Також портал "Знай.ua" писав, що Слава Камінська показала, хто піклується про її форми.