Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила дуже незвичайний кадр, позуючи для нової фотосесії з живим вовком. Так, артистка приміряла довгу шубу і блискучу накидку з капюшоном, зазначивши, що їй зовсім не страшно. Варто відзначити, що Світлана випустила трек "Танці з вовками", і, можливо, готує шанувальникам черговий сюрприз у вигляді кліпу.

"приручаю🐺
#всепоплану🤭
#нестрашно
#хвилююче
#танцысволками", - лаконічно підписала Лобода. Фолловери не пройшли повз: "Так Імператор Палпатін 🌑", "Вогонь вогнище!!!!!", "Небезпечна💖💖💖красива❤️❤️", "Цікаво, це для кліпу?)", "Снігуронька", "Я подумала що ви чаклуєте 😂😂", "Цікаве фото,як ніби шаманством займаєтеся)))🔥", "Дуже атмосферне фото! 👏🔥".

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Світлана Лобода виклала дуже зворушливе фото вагітної себе і зізналася в любові молодшій доньці Тільді.