Відома українська телеведуча Леся Нікітюк порадувала новими знімками в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася яскравою серією кадрів з Єгипту, куди вирушила в невеличку відпустку. Так, артистка приміряла коротеньке напівпрозоре плаття жовтого кольору, засвітивши нескінченні ноги і груди в глибокому декольте. Варто відзначити, що шикарну сукню Леся пошила собі сама.

"Міні відпустка на червоному морі 🌊
Смачно красиво недорого 🤪", - прорекламувала Нікітюк. Фолловери не пройшли повз: "Леся, вам пора відкривати свій магазин суконь:) дуже красиві 😍", "Прям сонечко☀️", "Образ клас! Набагато краще ніж у передачах, які ведете😁😁😁👍💯", "Леся, забери мене до себе .", "Ноги👍", "Шикарна💞", "Бомба 🤪😘🔥", "Ноги шикарні! Ехх мрія такі мати", "Красуня 😘😘😘".

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Леся Нікітюк взяла участь у популярному українському шоу "Танці з зірками" і після першого ж ефіру пошкодила руку.