Відома українська телеведуча Леся Нікітюк порадувала новими знімками в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася забавним відео з Єгипту, куди вирушила в коротеньку відпустку. Так, артистка показала, що її сніданок сильно відрізняється від того, який вона знімає для свого аккаунту. Спочатку Леся сфотографувала дієтичну їжу, після чого відставила її в бік і почала наминати найсмачніші "дари" шведського столу.

"Хто так робив????😆", - пожартувала Нікітюк. Фолловери залишилися в захваті: "Другий сніданок більше для сторіс. Яскравий і красивий 🔥", "Леся ти як завжди...🔥😂", "Леся Лесічка, такими темпами не влізеш у парадні плаття😁", "👍👍👍як завжди дотепна;)))", "Так всі роблять напевно", "Щира,неймовірна😘", "😂 головне бути ситим)".

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Леся Нікітюк взяла участь у популярному українському шоу "Танці з зірками" і після першого ж ефіру пошкодила руку.