Всесвітньо відома світська левиця і модель Кім Кардашьян, яка прославилася пишними формами і зйомками в реаліті-шоу, часто ділиться з шанувальниками новинами свого життя на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість разом з чоловіком Каньє Вестом вирушили на показ їхнього друга, культового дизайнера Ріка Оуенса. Так, красуня приміряла облягаюче срібне вбрання зі спідниці і топа, засвітивши масивні груди без бюстгальтера.

"Date Night honoring our friend @rickowensonline", - лаконічно підписала Кардашьян. Фолловери залишилися в захваті від трепетних стосунків Кім і Каньє, адже турботливий чоловік ніжно цілував дружину на публіці. Також шанувальники відзначили, що світська левиця виглядає досить сексуально, а саме вбрання робить її дуже стрункішою.

Нагадаємо, Кім Кардашьян повернула в моду червону помаду, і зробила це роздягнувшись.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Кім Кардашян показала, як готується до виходу в світ.

Також портал "Знай.uа" писав, Кім Кардашьян в короткому платтячку прилягла перед фотографом.