Популярна українська співачка і актриса Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, активно веде свій профіль Instagram. Нещодавно знаменитість виставила в Сторіс трепетне фото з доньками Машею і Алісою, готуючись до одного зі своїх яскравих концертів. Так, артистка показала, як сильно підросли дівчатка, які дуже схожі на зіркову маму.

Варто нагадати, що від Полякової-старшої дочкам дісталася не тільки краса, але і харизма. Старша, Маша, старанно пробує себе в ролі моделі, активно займається спортом і веде сторінку в Instagram, яка налічує вже понад 116 тис. фоловерів. Молодша, Аліса, захоплюється кінним спортом і обожнює демонструвати свої досягнення на камеру. Також малеча знялася в новій колекції дизайнера Андре Тана і кліпі Олі "Лед тронулся".

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана в рамках Ukrainian fashion week.

А ще артистка в Одесі показала ідеальну фігуру в білому купальнику і зізналася, що відпочиває з подружкою, але здається, подружка була погано підготовлена до літа і не поголила ноги.