Алла Добкіна – 26-річна модель, блогерка і молода мама, а ще вона колекціонує картини і має власну галерею і займається благодійністю. Дівчина є донькою одіозного народного депутата минулого скликання Михайла Добкіна, який представляв проросійську партію "Опозиційний блок". Алла активний користувач Instagram, де часто радує публіку яскравими постами про своє життя.

Так, в цей раз красуня показала пару кадрів з дня народження, мабуть, свого друга. На фото Добкіна позує в компанії іменинника, і вони обидва тримають у руках зброю. На захід Алла прийшла в довгій чорній сукні, її волосся розпущене і трохи розпатлане, а на обличчі яскравий макіяж. У підписі до фото дівчина написала: "Взагалі я вважаю, що це нереально крута фотографія! Як і день народження @artyom_v. @murchi.m ти супер мама і дружина… сюрприз вдався".

Нагадаємо, вагітна дочка Добкіна не посоромилася викласти відверті фото.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Алла Добкіна показала першу фотографію новоржденного малюка.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Також портал "Знай.uа" писав, що вагітна дочка Добкіна злетіла з котушок і зажадала крові.