Дружина Валерія Меладзе, популярна співачка і колишня учасниця сексуально-музичного тріо "ВІА Гра" Альбіна Джанабаєва обожнює привертати увагу публіки, що активно і успішно робить у своєму Instagram. Артистка у соцмережі часто ділиться з шанувальниками новинами та фото зі свого життя, і цей раз не став винятком – красуня показала яскравий кадр з жаркої фотосесії.

Так, на новому фото Альбіна з'явилася у вузькій червоній сукні з білими бретельками, яка красиво підкреслила ідеальну фігуру і пишний бюст зірки. Волосся співачки розпущене і трохи розпатлане, а на її обличчі легкий макіяж і промениста усмішка. У підписі до фото Альбіна написала: "Плюс 2, мінус 2, - яка різниця, якщо настрій прекрасний!". Мабуть, Джанабаєва мала на увазі кілограми на тілі, але деякі подумали, що вона говорить про погоду. На це зірка відповіла: "Мені подобається хід ваших думок". Шанувальники не залишили без уваги таку публікацію і почали обговорювати в коментарях.

Нагадаємо, дружина Меладзе зняла бюстгальтер і показала фанатам "50 відтінків сірого".

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Джанабаєва вперше показала молодшого сина від Меладзе.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня
Показати ще

Також портал "Знай.uа" писав, що у мережі розкритикували щасливе селфі Джанабаєвої з Меладзе.