Відома українська телеведуча Леся Нікітюк порадувала новими знімками в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася забавним відео з Єгипту, куди вирушила в коротеньку відпустку. Так, артистка виставила кумедне фото на тлі Червоного моря, яке перевернула догори дригом, показавши, як приймає сонячні ванни.

"Good morning ☀️😃🌞 Перевернули телефон?😆#леся #лесяФараоновна", - пожартувала Нікітюк. Фолловери залишилися в захваті: "Аж голова закрутилася 😵", "Ну не на стелі ж ти лежиш!!!", "Гарне фото👌", "Я одна перевернула телефон?" "Фото класнееее❤️ волосся😍", "Клас) море чудове❤😍", "Леся, це перевірка на тверезість у середу зранку?😉😂", "Красуня😻😻😻😻", "Ага, нас не обдуриш, це фото з Австралії!", "Прикольна фотка".

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Леся Нікітюк взяла участь у популярному українському шоу "Танці з зірками" і після першого ж ефіру пошкодила руку.