Відома українська співачка, тренер шоу "Голос країни" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram. Знаменитість похвалилася незвичайною фотосесією, позуючи в США і інтригуючи кліпом на свіженький хіт "Іди на життя". Так, артистка приміряла довге біле плаття, підкресливши струнку фігуру і доповнивши образ обручем, суцільно вкритим маленькими кованими квіточками.

"#tinakarol #тинакароль
Ph @spromojna 📲📀 Слухай нову пісню «Йди на життя» в @applemusic 🎙", - лаконічно підписала Кароль. Фолловери не пройшли повз, проте на цей раз вбрання сподобалося не всім: "Що це за пов'язка??? Тіна!!!", "Зачарувала своїм поглядом,дуже красива😻🔥", "😻кайфооваа ☄", "😍 неймовірна", "Дуже красива прикраса😻😻😻", "Зуб болить?", "Ніби з іншої планети 😍", "🤔попа залікова 😘😎😋", "Тіночка це зараз в моді такі смішні обручі? Губки бантиком", "красуня💕".

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще