Російська супермодель Наталя Водянова продемонструвала не тільки вражаючу зовнішність, але і богатирську силу під час візиту в Аланський Богоявленський жіночий монастир.

Відповідне відео вона опублікувала на своїй сторінці в Instagram.

На відео можна побачити, як тендітна красуня рубає дрова на тлі зимового пейзажу. Розколоти поліно супермоделі вдалося з одного удару.

За словами матері п'ятьох дітей Водянової, рубати дрова її ще в дитинстві навчив дідусь, але в Парижі не було де тренуватися.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

За кадром чути голос сина супермоделі - Лукас Олександр дав мамі пораду:

"Це голова твого ворога!".

В коментарях багатьох користувачів мережі зацікавила не сама модель, а її діти. Вони запитували про те, якою мовою розмовляють її діти:

Водянова з дітьми

"‎Я тільки не дуже розумію, чому син англійською постійно говорить… Він не говорить по-російськи?" - запитує prinzessin_ksenia. Відповідь на приблизно таке ж питання цікавить і mpogodina: "Наталя, а ваші діти зовсім не говорять російською?".

Відповідаємо на таке важливе питання: Лукас володіє як англійською, так і російською, а також французькою мовами.

Нагадаємо, ким були знамениті красуні на новорічних ранках: сукня з старого пальто і костюм Баби-яги.

Як раніше повідомляв "Знай.uа", Водянова залишилася без ніг: фанати супермоделі б'ють тривогу.

Також "Знай.uа" писав про те, що діти кар'єрі не перешкода: знаменитости, які стали мамами дуже-дуже рано.