Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила веселе відео з Тбілісі, Грузія, танцюючи під народне виконання вуличних музикантів разом з донькою Євою. Так, артистка приміряла шовкову сорочку і коротенькі джинсові шорти, засвітивши нескінченні ноги.

"АССА🤦‍♀️😂
танцюй поки молодий 💃💃 #сЕвкойвПляс", - поділилася емоціями Лобода. Фолловери не пройшли повз: "Ой яка ж класна,життям пахне)!!!", "Класно❤️❤️❤️", "Прикольно танцюєте з Євочкою🔥Такі класні❤️", "дуже класно танцюєте🔥🔥🔥❤️❤️❤️", "Свєта 🤩👍запалила !", "Які котики🤤😻", "Красуня 🔥🔥🔥🔥❤️", "Яка молодець😍".

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Світлана Лобода виклала дуже зворушливе фото вагітної себе і зізналася в любові молодшій доньці Тільді.