Відома українська актриса Ольга Сумська, порадувала шанувальників в Instagram новим фото. Знаменитість поділилася архівними плівковими кадрами з молодості, нагадавши фанатам, як виглядала на початку своєї кар'єри. Так, 53-річна артистка майже не змінилася за цей час, залишаючись такою ж жіночною і стрункою.

"Коли ще не було Insta...🤩", - пожартувала Сумська. Фолловери залишилися в захваті "Мила,гарна і природня♥️", "Мені здається, що Ви зараз гарніша)))", "Пані Олю ви просто чарівна жінка 💓🌺 👑💃 Обожнюю вас за почуття гумору і невичерпний оптимізм.👏👍", "Зірка🌟", "Ви з роками взагалі не змінюєтеся💖", "Яка ж ви красуня😍", "Чарівна і неперевершина красуня!", "І все одно БОГИНЯ!!!! 💋 ❤️❤️❤️ 💐💐💐", "Майже не змінилися❤️".

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще