Відома українська співачка, тренер шоу "Голос країни" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram. Знаменитість похвалилася незвичайною фотосесією, позуючи в США, в знаменитому каньйоні Антилопи. Так, артистка приміряла коротеньке біле облягаюче плаття і зручні босоніжки, засвітивши розкішні сідниці.

"#tinakarol #тинакароль
Ph @spromojna 📲📀 Слухай нову пісню «Йди на життя» в @applemusic 🎙", - лаконічно підписала Кароль. Фолловери не пройшли повз: "Файна попа. 😍😍❤️❤️❤️", "😍оце фігура 🔥🔥🔥", "Красива ❤️", "Дика левиця 🔥🔥💥💥", "Тіночка Ти супер 💖💞💕💗❣💓💋💌", "Тіночка, ви як квітка серед пустелі)💗", "зрозуміло, чому в пустелях так ЖАРКО. це просто тіна фотографуватися приїхала.", "Грація дикої кішечки!!!", " Вааа😻😻 Секс-бомба👑🔥🔥🔥 Гарячееее🔥🔥❤️", "Воу воу😏😍Оце ноги!".

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє.