Відома російська співачка, колишня учасниця тріо "ВІА Гра" і дружина популярного артиста Валерія Меладзе Альбіна Джанабаєва не перестає дивувати шанувальників яскравими образами і світськими виходами. Артистка часто публікує у своєму Instagram незвичайні фото і ділиться новинами з життя. Так і цього разу красуня похвалилася незвичайним образом.

Перед камерою Альбіна з'явилася в досить відвертому вбранні, яке, втім, лише підкреслило всі принади фігури. На ній чорні труси з завищеною талією і чорний ліфчик, і все це покрито тонкою чорною сіточкою. Зверху зірка накинула темний піджак, повністю обшитий паєтками. Волосся Джанабаєвої заплетене в колоски, а на її обличчі яскравий макіяж. У підписі до фото зірка написала: "Давно я не заплітала коси, напевно, останній раз в школі. А "говорила ж мама, не стрижи золоті коси".

Нагадаємо, дружина Меладзе зняла бюстгальтер і показала фанатам "50 відтінків сірого".

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Джанабаєва вперше показала молодшого сина від Меладзе.

Популярні новини зараз
Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять В Україні готується революція у житловій сфері В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ
Показати ще

Також портал "Знай.uа" писав, що у мережі розкритикували щасливе селфі Джанабаєвої з Меладзе.