Цими днями в Інтернеті з'явилися фотографії чоловіка Заворотюк Петра Чернишова, який ще влітку призупинив гастрольну діяльність через хворобу дружини. Однак, наразі він вже з'явився на публіці та повернувся до роботи.

Як відомо, чоловік зірки серіалу "Моя прекрасна няня" довгий час ніде не з'являвся, аби уникнути зайвих запитань про здоров'я власної дружини. Відтак, цими днями Чернишов разом із колегами вирушив у Санкт-Петербург, де взяв участь в прес-конференції, присвяченій прем'єрі нового мюзиклу.

Зауважимо, що на знімках, які вдалося зробити, шанувальники не змогли не замітити втомлений і дуже змучений вигляд знаменитості. Щоправда, колега Чернишова, фігуристка Тетяна Навка, запевнила фанатів, що він прекрасно себе почуває і готовий до роботи.

Підкреслимо, що, за словами очевидців, чоловік Заворотнюк був на зустрічі недовго, так коли випала нагода, то пішов.

Популярні новини зараз
Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, що у матері Заворотнюк виявили серйозну хворобу через онкологію доньки: може отримати інвалідність.

Раніше "Знай.uа" розповідав, що сімейне вогнище онкохворої Заворотнюк перетворилося на пустелю: на будинок "Моєї прекрасної няні" страшно поглянути, фото.

Також портал "Знай.uа" повідомляв, що рак у Заворотнюк набуває жахливих проявів, рідні "Моєї прекрасної няні" налякані: "Невеликий отвір в...".