Соня Євдокименко – 18-річна модель і співачка, вона онука відомої бабусі Софії Ротару. Дівчина навчається в Нью-Йорку і часто публікує фото звідти у своєму Instagram. Соня велика любителька атмосферних фотосесій, результатами яких активно ділиться в мережі, і цей раз не став винятком – красуня похвалилася яскравим осіннім кадром, зробленим в Центральному парку.

Так, на новому фото Софія з'явилася у красивому вбранні, яке складається зі світлих штанів і білої майки, поверх якої вона накинула світло-коричневе пальто. Волосся моделі розпущене і красивими пасмами спадає на плечі, на її обличчі легкий макіяж, а на шиї яскраве акцентне намисто. Соня млосно позує, дивлячись у камеру і як би поправляючи пальто. Поруч з нею видно невелику сіру сумочку і телефон. У підписі до фото дівчина написала: "Улюблена колірна палітра. Приємних вихідних!".

Нагадаємо, онучка Ротару вразила мережу красою, і отримала благословення від Лагерфельда.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що юна племінниця Софії Ротару позбавила користувачів сну пікантним фото.

Також портал "Знай.ua" писав, що онучка Ротару побувала в зимовій казці і підкорила всіх миловидним личком.