Відома українська співачка і продюсер Наталя Могилевська часто ділиться з шанувальниками новинами свого життя і творчості в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила кадр з шоу "Танці з зірками", де є досить частим гостем. Так, артистка виконала свої хіти, а також станцювала з Владом Ямою, засвітивши розкішні ноги в червоній сукні з великими пайєтками.

"Готуюся до виходу на сцену!
Інтро...", - лаконічно підписала Могилевська. Варто відзначити, що в далекому 2007 році Наталія і Влад зайняли друге місце на "Танцях", а фанати приписували їм пристрасний роман. Однак у 2017 співачка все ж зізналася, що між парою нічого не було, і на той час у неї був коханий. У 2017 році артистка перемогла на проекті з партнером Ігорем Кузьменко, а в 2019 встигла навіть побувати запрошеною ведучою зіркового балкона.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Напомним, Могилевська шокувала шанувальників дивним увлечением.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Могилевська показала найрідніших.

Також портал "Знай.uа" писав, що Могилевська без нижньої білизни показала "фінальний номер".