Стало відомо, що на фінальному кастингу популярного українського вокального шоу "Х-фактор" стався досить незвичний інцидент: молодий хлопець прийшов на проєкт для того, щоб підтримати свою подругу, а в результаті сам потрапив у тренувальний табір.

Юрій Каналош

Так, Юрій Каналош прибув на шоу для того, щоб підбадьорити подругу Аню Ва, яка повинна була виступити останньої у відборі до 10 сезон. Але, коли дівчина вийшла на сцену, ведуча проєкту Даша Трегубова у розмові з хлопцем дізналася, що він теж брав участь у шоу, тільки ще в 1 сезоні, і Каналошу було ще 15 років. Ще тоді хлопець зміг підкорити публіку і суддів проєкту своєю харизмою. В результаті, ведуча заявила, що Юра є справжнім символ 10 сезону, і зобов'язаний виступити в 2019 році. У підсумку дівчата все-таки переконали Каналоша виступити на сцені-Х. Його подруга оперативно розібралася із звукорежисерами і поставила мінусовку пісні Thinking Out Loud - Ed Sheeran.

"Я був би не проти, якби ти виграв 10 сезон "Х-фактора". Ти талановитий, і це нікуди не зникло. У тебе чотири "так", - заявив один із суддів вокального шоу Ігор Кондратюк.

Ось таким чином Каналош пройшов в тренувальний табір.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Нагадаємо, що житель села Рипьянка Калуського району Івано-Франківської області змусив глядачів і суддів популярного телешоу "Х-Фактор" аплодувати стоячи.

Як повідомляв портал Знай.ua. на сцені улюбленого шоу українців Х-фактор сталося неймовірне. Чоловік просто зі сцени шоу зізнався в любові до популярної української співачки Олі Полякової і запросив її на танець.

Також портал Знай.ua писав, що прикарпатець Назар Скоряк із села Рипянка на Калусчине став зіркою 8 кастингу улюбленого вокального шоу країни "Х-фактор".