Онук знаменитої співачки Едіти П'єхи Стас, який раніше зізнавався у наркотичної залежності, шокував неймовірними подробицями про життя близьких. Про це він розповів в інтерв'ю програмі "Секрет на мільйон".

Виявилося, що батько Стаса Пятрас Герулис живе в злиднях на околиці Вільнюса. Його можна побачити з волоцюгами, обідає він у їдальні для малозабезпечених.

"У мене великі борги. Мені їсти нічого", — говорить Пятрас.

Стас розповів, що його батько покинув сім'ю, коли хлопцеві не було й року. Він ніяк не брав участь в житті сина і вже в 2014 році хлопець сам зважився налагодити стосунки з ним і навіть запрошував у гості.

Стас П'єха, prelest.com
Стас П'єха, prelest.com

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Однак зблизитися їм так і не вдалося, хоча Стас відправляв йому гроші. При цьому чоловік, за словами співака, страждає від психічного розладу.

Знаменита бабуся Стаса Едіта П'єха веде самітницький спосіб життя і практично не залишає свій заміський будинок, проте любить спілкуватися з правнуком.

"Бабуся дружить з моєю єдиною дружиною Наташею. Вона дуже її любить. Наташа часто привозить сина до бабусі, у них своя комунікація", — розповів співак.

За Стаса заступилася його сестра Еріка після того, як його засипали звинуваченнями в злиднях батька.

"Величезна хвиля негативу на нашу маму звалилася. Але насправді допомагати батькові Стаса — це її ініціатива. Вона попросила піклуватися про тата", — сказала Еріка Бистрова.

Вона запевняє, що Стас не відрікався від батька, завжди допомагав йому.

"протягом дуже багатьох років Стас допомагає батькові. Але Пятрас має певний діагноз, скільки б йому грошей не давали, він розпоряджається ними у відповідності зі своїм станом", — рідна сестра артиста.

Нагадаємо, легендарна Едіта П'єха опинилася в інвалідному кріслі.

Як повідомляв Знай. ua, у сім'ю П'єхи прийшла біда.

Також Знай. ua писав, що Едіта П'єха відверто зізналася про велику біду в родині.