Відомий американський репер Каньє Вест заявив про свій намір балотуватися в президенти Сполучених Штатів в 2024 році. Про це він повідомив на фестивалі інновацій Fast Company Innovation Festival в Нью-Йорку.

Каньє Вест

"Коли я буду балотуватися в президенти в 2024-му, ми могли б створити стільки робочих місць", — сказав Вест.

Також репер згадав відомого громадського діяча та активіста Мартіна Лютера.

"Мартіна Лютера Кінга вбили не тому, що у нього була мрія; у нього було дещо інше, про що він збирався говорити. Він говорив про розширення прав і можливостей для чорних, про збільшення економічних можливостей", — розповів він.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили РФ може відкласти наступ через несподівані обставини За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Каньє Вест

Нагадаємо, що стиль 38-річної Кім Кардашьян завжди викликав багато обговорень та критики в пресі. Чоловік знаменитості репер Каньє Уест неодноразово зізнавався, що він часто допомагає дружині у виборі одягу.

Як повідомляв портал Знай.ua, популярний американський співак, продюсер та шоумен Каньє Уест презентував свій новий альбом "Jesus is King".

Також портал Знай.ua писав, що один з найуспішніших виконавців сучасності Кайнье Уест розповів про свою історію любові до Кім Кардашьян.