Відома українська телеведуча і співачка, дружина популярного співака Влада Топалова Регіна Тодоренко, яка зараз живе і працює в Москві, здивувала своїх шанувальників вельми тривожною заявою про сварку з Наталею Могилевською.

Так, в одному з нещодавніх інтерв'ю зірка "Орла и решки" відверто зізналася, що конфлікт з відомою співачкою стався, коли Тодоренко вирішила піти з гурту REAL O.

Регіна Тодоренко і Наталя Могилевська, Instagram
Регіна Тодоренко і Наталя Могилевська, Instagram

REAL O, bigmir
REAL O, bigmir

"Я думала, що справа дійде до суду. І в якийсь момент я просто сказала — не можу. І за станом здоров'я пішла. Я півтора місяці перебувала в санаторії. І мені довелося надавати довідку, що ось всі мої знімки. Ось виписки від лікарів. Щоб повірили, що це правда", - згадує Регіна.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

За словами зірки, вони боялися перетинатися з Могилевською на світських заходах: "Вона зі мною не спілкувалася років шість! І я не намагалася. Я дуже боялася спочатку перетинатися на якихось заходах. Як тільки я бачила, мене просто трясло".

Нагадаємо, Тодоренко підкорила Одесу ніжками в екстра-міні, Никитюк не втрималася.

Як повідомляв Знай.uа перший складу ВіаГри об'єднався заради "Танців з зірками".

Знай.uа писав, ридаючу Королеву врятувала незнайомка, довів Тарзан: "Не чіпайте її".