Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила в Сторіс трепетні фото, показавши подарунок від старшої доньки Єви. Так, дівчинка презентувала зірковій мамі зворушливу лістівку-конверт, підписавши її іспанською, яку, ймовірно, вивчає з репетитором.

Світлана залишилася в захваті від милого подарунка, позуючи в затишній домашній обстановці. Також артистка показала, як підросла Єва, яка все більше стає схожою на саму знаменитість. Лобода також виставила кілька чорно-білих відео з молодшою донькою Тільдою, передбачуваним батьком якої є Тілль Ліндеманн. Дівчинка слухала музику в навушниках, а от обличчя крихітки співачка поки що приховує.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Світлана Лобода виклала дуже зворушливе фото вагітної себе і зізналася в любові молодшій доньці Тільді.