Як відомо, знаменита українська телеведуча Олена-Крістіна Лебідь та наречена віце-прем'єр-міністра України Павла Розенко, досить активно веде свою Instagram-сторінку та часто радує прихильників різноманітними відеороликами та знімками.

Так, цього разу зірка "Аферисти в мережі" опублікувала курйозний відеоролик, на якому вона в білій сукні з рожевими квітами спочатку в режимі уповільненої зйомки йде та намагається зробити оборот навколо себе, але спотикається та падає прямісінько на підлогу.

Олена-Крістіна Лебідь і Павло Розенко
Олена-Крістіна Лебідь і Павло Розенко

"Той випадок, коли VIVA- бал - реально відпад", - іронічно підписала відеоролик знаменитість.

Зауважимо, що в коментарях до такого падіння поставилися з розуміння та навіть трохи жартують на знаменитістю: " Ви, напевно, проходили курси, як правильно падати на підборах... Або просто правильно падати!", " Шикарно! Особливо кінець", "А так гарно починалося".

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Нагадаємо, наречена Розенко згадала роки, коли била хлопчиків стільцями.

Як повідомляв Знай. ua, наречена Розенко показала купання зі своїм "Жоржиком".

Також Знай. ua писав, що наречена Розенко зізналася, коли вийде заміж за колишнього віце-прем'єра.