Відома українська співачка Настя Каменських, яка навесні вийшла заміж за репера Потапа, часто радує публіку своєю творчістю і модними експериментами. Красуня обожнює бути в центрі уваги і часто бере участь у красивих фотосесіях, а їх результатами ділиться у соцмережі Instagram. Так і в цей раз красуня показала кокетливий, і як би випадковий кадр, на якому позує в незвичному образі.

Як видно, перед камерою Настя з'явилася в студії Music Box Ukraine, на ній небесно-блакитний теплий светр оверсайз. Пишні кучері Каменських зібрані у високий хвіст і спадають на плечі, а на її обличчі легкий макіяж і мила посмішка, Настя не дивиться в камеру. У підписі до фото Каменських написала: "Люблю дні, насичені зйомками, інтерв'ю та презентаціями. Завжди рада приходити в гості до @musicboxua". Шанувальники в захваті від яскравого кадру, зірку завалюють компліментами в коментарях до фото.

Нагадаємо, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим викликаючим фото.