Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила розкішний кадр, позуючи на тлі свого масивного авто. Так, артистка вибрала для пересувань по місту Mercedes V-Class, примірявши довге чорне пальто, обтягуючі штани, жакет, водолазку і незвичайний клатч, доповнивши образ сонцезахисними окулярами.

"Спасибі @mercedes.mbr 🚘обожнюю цю машину!!!", - поділилася емоціями Лобода. Фолловери не пройшли повз: "Ідеальне поєднання🌈🤗", "Колір настрою чорний 🖤🖤🖤;)", "Стильно 🤗🔥 і навіть одягнена 🤗🔥🔥🔥", "Стильно і красиво ❤️😍🔥", "Круто! Це ваша машина😍👍🔥", "Красуня.", "Крута і дуже красива 👍👍👍, диски б тільки інші поставити )))", "Навіть ця крута тачка на вашому тлі виглядає не так круто!!😍💣🔥", "Люблю Світлану💐Справжня жінка💕", "Красивий подарунок ❤️".

Популярні новини зараз
Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Світлана Лобода виклала дуже зворушливе фото вагітної себе і зізналася в любові молодшій доньці Тільді.