Відома українська телеведуча Леся Нікітюк порадувала новими знімками в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася відвертим кадром зі зйомок власного шоу "Ле Маршрутка", позуючи лише в бікіні. Так, артистка пікантно помила транспорт, на якому об'їхала всю Україну, демонструючи струнку фігуру.

"#ЛеМаршрутка#ХмельницькаОбласть
Прівєтіки😍Ну ви зрозуміли шо дивитись сьогодні😆😚❤️
Новий Канал. 18.00🤘🏻всім гарного понеділка!", - поділилася емоціями Нікітюк. Фолловери залишилися в захваті: "Лесечка ти чудова ❤️❤️❤️❤️", "Дуже красива, фігура просто💯💯💯!!!🔥💖", "Дуже красива фігура 🍑🍑🍑❤️❤️❤️", "Шикарна , бомбезна", "Леся , одягнися , "-9 холодно.", "Красотулічка", "На мийку влаштувалася?😢😢😢", "Вирішила підзаробити?👍👍👍👍", "Леся ви вогонь", "От би на кожній автомийці була така працівниця".

Популярні новини зараз
40% знижки на продукти: "Ощадбанк" здивував новою карткою та її можливостями Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Леся Нікітюк взяла участь у популярному українському шоу "Танці з зірками" і після першого ж ефіру пошкодила руку.