Відома українська ведуча Леся Нікітюк в своїй новій програмі зізналася, що мріяла бути ветеринаром. Про це повідомила прес-служба Нового каналу.

Про своєї нездійсненої мрії ведуча Нового каналу розповіла в програмі "Le Маршрутка".

Леся Нікітюк подорожувала рідної Хмельниччини і побачила хлопця, який під дощем йшов по трасі. Провідною стало його шкода, мокнути-то неприємно, вона попросила дядька Бодю підвезти незнайомця. Влад, так звали хлопця, розповів, що працює на овцеферме ветеринаром.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"Влад, а що ви будете робити? Може, я чимось допоможу? – запитала ведуча. – Мріяла колись бути ветеринаром, але проспала іспит".

Так, телезірка допомогла з вакцинацією тварин. Лесі дали величезний шприц і вона змогла зробити укол вівці. При цьому на відміну від спокійного тварини, Никитюк відчула справжній стрес.

Нагадаємо, Леся Нікітюк виявила унікальну церкву-піраміду.

Як повідомляв Знай. ua, Никитюк засвітила вкрай інтимне фото, фанатам сподобалося.

Також Знай. ua писав, що Леся Нікітюк разом з тенісисткою Світоліної зайнялися незвичайним справою.