На днях відбувся грандіозний суперфінал головного танцювального шоу "Танців з зірками", а відтак, переможцями стали знаменита актриса Ксенія Мішина та хореограф Женя Кот, який вже втретє бере участь в шоу.

Як відзначається, головними конкурентами зіркової пари були Анна Різатдінова та Олександр Прохоровий, які програли з мінімальним відривом та стали срібними призерами.

Переможці Ксенія Мішина та Женя
Переможці Ксенія Мішина та Женя

"У сезоні "Танців з зірками" 2019 перемагає пара, яка на кілька голосів випередила іншу. Вони практично йшли нога в ногу в голосах суддів і глядацькому голосуванні. Їх пристрасть, емоції і любов перемогли", - заявив ведучий Юрій Горбунов

Зауважимо, що під час нагородження Мішина згадала, як довго вона хотіла взяти участь в цьому шоу, і це стало для неї чималим викликом, адже до цього вона раніше ніколи не танцювала.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

"Найголовніший мотиватор і найбільша моя цінність - це мій син Платоша. Спасибі, я тебе люблю", - подякувала сину артистка.

Ксенія Мішина та Женя
Ксенія Мішина та Женя

Щодо її партнера Жені Кота, який кожен сезон ставав одним з фаворитів та ніколи не вигравав, то він не зміг стримати емоцій: "Я намагаюся втретє. І, напевно, це правда, що Бог любить трійцю. Я знаю, ти бачиш. Люблю тебе і дякую", - заявив хореограф.

Зауважимо, зо переможців шоу обирали шанувальники, які підтримували своїх фаворитів шляхом SMS, дзвінків та відповідного додатку.

Нагадаємо, Мішина приготувала гарячий поцілунок, а Різатдінова "запалить" паркет.

Як повідомляв Знай. ua, несподіваний вибір улюбленої пари українців і деталі фіналу шоу.

Також Знай. ua писав, що "1+1" перервав виступ однієї з пар, такого не було ні в одному сезоні.